Esittely

Maailma uudistuu jatkuvasti. Asiakkaani ja heidän asiakkaansa odottavat yhä nopeampaa muutosvauhtia henkilöstöltään. Minun tehtäväni on rakentaa asiakkailleni tarkoituksenmukaisia ratkaisuja ja palveluja, joiden avulla he onnistuvat parantamaan liiketoimintaansa entistäkin kilpailukykyisemmäksi.

Viestintä Kielipuu on perustettu vuonna 1995. Olen tehnyt asiakkailleni muutosjohtamisen ja bisnesviestinnän koulutuksia, valmennuksia ja sitä itseään – muutosjohtamista ja bisnesviestintää ihan käytännössä. Siinä ovat tulleet tutuksi monet erilaiset toiminnankehityshankkeet (mm. SAP, Baan, PLM:t ja 3D CAD:it), prosessien kehittäminen, monenlaiset toiminnankehitysmetodiikat ja ennen kaikkea ne kehitysprojekteissa työskennelleet ihmiset.

Oppia käytännön muutosjohtamiseen ja bisnesviestintään olen saanut parhailta opettajiltani eli asiakkailtani ja heidän yhteistyökumppaneiltaan: Valmetilta, Metsolta, Transtechilta, Valtralta, AGCOlta, Moventakselta, Komasilta, Lodestonelta, Tikka Groupilta, Jyväskylän ja Helsingin yliopistoilta, JAMK:ilta ja monilta muilta.

Intohimoni on etsiä uutta tutkimustietoa koulutuksiin ja käyttöönottoprojekteihin. En varmaan koskaan kyllästy näkemään, kun oppijat saavat uusia oivalluksia ja kuinka muutoksissa kamppailevien yritysten ihmiset alkavat käyttää uusia työkalujaan. Vain toimimalla asiat saadaan muuttumaan!

Miten voin auttaa Sinua? Jätä viesti ”Ota yhteyttä”-sivulta , niin otan Sinuun yhteyttä.